Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale…


HÅLL DIG PÅ LÖFTETS VÄG

 

du kommer att 

svika löftet

om du lovar stort

lova därför smått

 

tänk inte på andra

när du tänker på dig

jämför dig inte med någon

försökt inte vara mer eller mindre

 

var bara mer av dig själv

det är det enda löftet 

som inte kör av vägen

och du kommer fram hel

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-01-01 12:08



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Sköt dig själv... men bry dig ändå om dom andra.
2017-01-10

  Fem hjärtan VIP
En sanning förmedlad i vacker dikt!
2017-01-03

  Valter Örn VIP
Sköt dig själv och skit i andra
men på ett positivt sätt
i båda fallen !
2017-01-02

  ULJO
Kloka ord detta
2017-01-02

  M.Eta
Kloka råd om löften som är svåra att hålla.
2017-01-01

    ej medlem längre
mycken klokhet i denna text, hoppas många läser den! tack.
2017-01-01

  Marianne Räf
Utmärkt Rådgivning, -- kunde va´ till - å
gälla för mig !! F.n., lär jag mig rätt mkt
om det där att inte överskatta eller
underskatta sig, själv. Kloka Tips !
Tack å Kramen !! God Fortsättning!
2017-01-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Fint tecknade tankar och ett skönt kvinnoporträtt !

TACK!!!!
2017-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP