Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå med lätta trygga steg

Gå med lätta trygga steg
mot den tid som kommer
se inte alltför långt tillbaka
vägen ligger rak framför dig
minnena de kan du bära
som en börda eller tröst
det finns mening med din färd
det finns hopp om bättre dagar
i din lust och varma längtan
morgonen är ljus och klar




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-02 11:27



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Skön optimism.
2017-01-03

  Marita Ohlquist VIP
Fin text full med hopp och tillförsikt!
2017-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP