Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÖNTGENÖGON

röntgenögon ser

det andra inte ser

penetrerar det

som bara är manér

röntgenögon ser

den oärliges uppsåt

bakom en fasad

av allehanda grannlåt

 

 

det här är de falska

profeternas tid

då krävs röntgenblicken

det blåses till strid

 

 

inte simsons blick

kan inte släckas ner

straffet simson fick

var skörd som draksådd ger

röntgenögonen -

ett avslöjande ljus

röntgenöronen

hör genom mediabrus

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2017-01-03 20:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
MAGGOT Wallström.

Titta på ost i mikroskop...
2017-01-05

  objekt3
osten brukade skrika "MAGGOTAR"
2017-01-05

    ej medlem längre
Jaa, röntgenblickar skulle behövas många i denna falskhetens tid.
2017-01-03

    ej medlem längre
Såna ögon hade varit guld värda...
2017-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP