Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IBLAND LÅTER DEMENTIER PATETISKA OCH ANDRA GÅNGER UTEBLIR DE


vad har jag gjort mänskligheten?
och just den där celebriteten?
förtjänar jag ingen respekt?
är jag alltigenom suspekt?
är allt alltid mitt fel, månntro...?
ett tistelfrö har börjat gro

som birro blev paria i götet
så ser man mig som bakom flötet
han skulle visst tigas ihjäl
en känslig men levande själ
jag låter det inte bero
är allt alltid mitt fel, månntro?


förlåt, jag ska inte besvära
och alls inte komma för nära
här under min sten finns det kryp
av ungefär liknande typ
där vet allihop var jag står
som släktträdets svartaste får


LARZ GUSTAFSSON 5/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2017-01-05 20:57



Bookmark and Share


  objekt3
ner med mobben!
2017-01-07

  Larz Gustafsson VIP
I've had my share of both,
2017-01-05

  Verner Forsman
Frågan är nog ofta... Vad ska man vara mest rädd för.
Att helt ignoreras. Eller att bli ljugen och besudlad rakt upp i ansiktet. (Med bara för mycket... och av så väldigt många)
2017-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP