Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLYKTINGDRÖM

här har vi konstnärlig frihet
här har vi verklighetsflykt
kom inte hit med sanningen
här vill ingen bli förtryckt
här har vi vår egen dimma
skingra den inte med ljus
påminn oss inte om helvetet
stör varken sus eller dus

här har vi konstnärlig frihet
flykt in i vår fantasi
kom inte hit och svartmåla
i vår rosa utopi
vi trivs bäst i slutna sällskap
navlar som skådas med lupp
vill du se dokumentärerna
får du gå en trappa upp


LARZ GUSTAFSSON 6/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2017-01-06 13:44



Bookmark and Share


  objekt3
"Motsatsen till fantasi är inte ... ?"
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP