Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är över nu

det är över nu
hur det var förr kommer
aldrig att hända igen
aldrig kännas igen
förlika sig med den
tanken
känslan

framtiden, så oviss
om man bara kunde få veta
så man har tid att vänja sig
såhär blir det
förlika sig med de
tankarna
känslorna




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 624 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-06 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht