Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILVER CITY

silver city skiner

som en hägring i dag

silver city återspeglar solen

silver city gnistrar

som en cadillac i dag

kanske den keith moon

kört ner i poolen

 

 

mycket händer som min

gråstarrsblick inte ser

det sker i den fjärde dimensionen

längtan bor i silver city

det finns öppna hjärtan här

det finns en grogrund

för revolutionen

 

 

glänser hitom sjö & strand

som ett märkligt sagoland

silver city sky line reflekterar

bländad av dess skarpa glans

riktar jag min observans

mot en hög nivå och kontemplerar

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-01-07 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna Larz ger vemodskänsla och surrealism i breda drag...Mycket mycket bra skrivet!!!
2017-01-10

  objekt3
A G
2017-01-07

    ej medlem längre
Kommer att tänka på "Underbara land, o jag längtar hem till dig"...
2017-01-07

    ej medlem längre
Suggestiv dikt, man känner vemodet i den som vore den ens eget.
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP