Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack

 

 

 

ack

vore jag ett av dessa snäckblad

med havet inom mig

 

mindes jag

dina läppar

 

hur du

ömt

 

lyfte mig till dina läppar

hur du

väckte tonen

 

hur jag

svarade dig

 

just ur de sånger

snäckor bär inom sig




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 414 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-07 20:00



Bookmark and Share


  i af apa
bär inte snäckor
lyssnarens blod inom sig...?

vackert.
2017-01-08

  Änglaögon
Så vackert och ödmjukt ljuder din stämma.
2017-01-08

  Johan Strömstedt
En stillsam vandring, funderingar och tankar inom sig. Fint!
2017-01-08

    ej medlem längre
Tjusigt tecknade bilder "med havet inom mig" och så känslosamt "lyfte mig till dina läppar" samt så insiktsfullt "sånger snäckor bär inom sig".
Snacka om snäck-skicklighet!
2017-01-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Svindlande Poesi med stort P. Otroligt vackert & Otroligt ömt förmedlad känsla !
Jag faller i förundran!!!
2017-01-07

    Sefarge VIP
Upplyftande
Skirt ömt
Av Sinnlighetens
Skaldinna skrivet
:)



2017-01-07

    ej medlem längre
helt underbart diktat, ljuvligt
flödet, sirligheten, känslan för..
tack.
2017-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser