Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller som snöflingor, upplöses i intet

 

mitt liv föll i bitar
jag föll isär
föll ur alla försvar
jag föll för dig
totalt, maximalt
kolossalt

sommar sen september
handfallen hälsade du på affär'n
jag föll igen, pladask
och lika perplex
vi bara stod där 
med ögon som omfamnade 

jag skrev ett vackert brev
första snön föll
du svarade först när allt fallit ur fokus
dan före min födelsedag
du ville gärna ses
blodfall, känslosvall
hjärtat exploderade 
där i min dotters hall

men ditt liv faller 
samman samma tid
när vi sågs
mindes du mig inte
min haka, golvet
dubbelgolvad, allt föll

bränd och bräcklig
varken slocknad eller slut

men
oförmögen att falla
för mig
 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2017-01-08 15:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i närvaro...
2017-01-12

  Salvation Pepper
Dånande. Så hårt snö kan falla.
Vackert skrivet.
2017-01-12

    ej medlem längre
Så väl beskrivet om mötet som blev till så mycket känslor!
2017-01-11

  Mysiga Moa
Jag älskar den här!
Det känns så skört men samtidigt så starkt. Det känns som en försiktig liten oväntad knuff som gör att jag faller pladask. *Applåder*
2017-01-10

  Sommarina VIP
Känslosamt skrivet i virrvar av händelser. Och hakan, känns inte igen. Olyckligt
2017-01-09

    Dan Myrbeck
En oväntad utveckling..
2017-01-09

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Bra ordval med snygg rytm i en modern
kärlekssaga. TBG.
2017-01-08

  i af apa
ja styrkan kan vara bräcklig
men vad är modigare än kärlek...!

du skriver full av liv.
2017-01-08

  aol
Härlig känsla närvaro din dikt omfamnade mej.
2017-01-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Otroligt tokkärt diktat, med känslosamt slut. Texten gick rakt i i hjärtat.
2017-01-08

  gunnnar nylund VIP
Möten och minnen kan kollidera och
växa med känslorna. Vi förvånar oss själva med vad de skiftande resultaten slutligen blir.
Man önskar att lyckans fe kunde stå
en bi lite oftare.
Bra text..vetja!
2017-01-08

  Anya VIP
Tycker om det återkommande i texten...handfallen...föll...faller....falla...
Gripande om när ett möte inte blir vad det tänkt. Tycker om din stil. Bra!
2017-01-08

    ej medlem längre
Välhållet! och mycket bra förmedlat..*
2017-01-08

  Magdalena Eriksson VIP
avundas diktarens förmåga att bli kär sådär
men kostar också det där svallet. rimfrost.
2017-01-08

    Jag är fan större än Sartre
Väldigt bra skriven text. Du får mig som läsare att känna närvaron i orden. Och det är en svår konst att kunna förmedla känslor så att de känns i andra.
2017-01-08

    ThyraThyra
fint!
''du ville gärna ses
blodfall, känslosvall
hjärtat exploderade
där i min dotters hall''

älskar det :-)
2017-01-08

  Marianne Räf
Lite sorgligt slut, där... men det är, väl, bara att gå vidare, -- ej ge upp Livets
Goda å Kärleken !! Kram Katten !
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP