Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


SKÖNT

så skönt

äntligen är dom slut

dom extra röda dagarna

som jag inte alls tycker om

så långt tillbaka

jag kan minnas

har dessa extra röda dagar

aldrig gillats av mig

det räcker med en dag veckan

den kan vara ack så lång

i morgon börjar vardagen igen

det gläder jag mig åt

då får träffas i församlingshemmet

med måndagsträfarna

promenader fika och samtal

udda veckor

handarbete för den som vill

fika

kanske någon läser ur en bok

spännande att se hur många kommer

om kylan håller i sig

kanske några stannar hemma

det kommer att bli trevligt

att allt blir som vanligt ibland

 

anits 8 januari 2017




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-01-08 20:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är skönt när allt blir som vanligt igen...trevligt att ha dessa träffar att se fram emot...
2017-01-14

  Lars Hedlin
Bra med vardag ibland..kram
2017-01-12

  Bo Himmelsbåge
Mycket fint foto!

Joo... det skönt att slippa hetsen o stressen vid stora helger... då man ofta äter alldeles för mycket!

Fin dikt till vardagens lov!
2017-01-09

    Dan Myrbeck
Jaa, det är vanligt bland sk daglediga
att tänka så här.
2017-01-09

  Anya VIP
Jaa vardagar är underskattade. Skönt med det vanliga.
2017-01-09

  Bibbi VIP
Tack för Dina insikter!
2017-01-09

  Fem hjärtan VIP
Jo det är ganska skönt att vardagen kommer igång igen, tycker jag också !
2017-01-08

  Niliboy
Trevligt att få vRa i gemenskap iblNd
Själv drar jag mig å är för det mesta hemma!
2017-01-08

  aol
Konstigt som pensionär gillar jag vardagarna bättre än helgdagar,

OCH NÄR JAG JOBBA var det tvärtom bra skrivet
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP