Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Tusen Och En #9





Tusen och en motorväg,

Tusen ovh en viadukt,

Tusen och en bro,

Och vägen bär ändå alltid hemåt,

Till mina tusen och en ven!

Tusen. Och. En.

Tusen.

En.

En. Du.










Fri vers (Fri form) av MinaTusenOchEn
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-09 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinaTusenOchEn
MinaTusenOchEn