Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget man begär

 

hej där ensamma
du måste ge dig
det du kände var inte fel
din magkänsla, ditt magpirr
men han är långt ifrån hel
kan inte tvinga honom
varken att se dig
eller ge dig nåt

hej där ensamma
du som har rymd i dina rum
lev som du lär
kärleken är ett tillstånd
en gåva, en kraft, ett förhållningssätt
en energi som vibrerar i skapelsen
inget man begär

hej där ensamma
gör din resa, inre som yttre
var lugn
lita på livsmagin
som sammanflätar i svåraste terräng

för det som är sant och riktigt
tar ensamheten också slut




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-01-12 21:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra
2017-01-22

    Dan Myrbeck
Jättebra slutord - låt mig bara få omformulera lite:

Den sanna kärleken
besegrar ensamheten.


2017-01-17

  MieMo
Lättsamt och djupt om det mest svårfångade i livet, med en slutkläm, som kan få den bittraste att tro/ tvivla än mer.
2017-01-16

  i af apa
hey där! så är det ju.
du har rätt o rätten.
2017-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppfullt och livsbejakande skriver du om ensamhet och en förhoppningsvis begynnande kärlekshistoria.
2017-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text, fastnade speciellt för de två sista styckena!
2017-01-13

  Anya VIP
Som ett hoppfullt brev läser jag orden. Kärleken är svår, tänker jag när jag läser. Nää man kan aldrig tvinga fram något. Slutet lyser upp...
Bra ord: livsmagin...
2017-01-13

  Salvation Pepper
Hör glädjens röst i detta verk!
Gott!


2017-01-13

    ej medlem längre
Ja kärleken är en gåva, en skatt för den som har lyckan att finna den!
2017-01-13

  aol
En stark dikt som borrar sej in så kloka fina slutrader.
2017-01-12

  Bearded Bear
Vacker hoppfull....Och....Ja jag tror på livsmagin att någonstans har man en koppling med någon man passar extra bra ihop med. Man måste nog bara leta tillräckligt mycket men inte för lite ; )
2017-01-12

  Marianne Räf
Fin-fint ordat ! Särskilt de 2
sista styckena. Livsvisdom !
Å, stärkande för en, som är
lite väl ensam !! Puss !
2017-01-12
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP