Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hållbart

 

låter det ske, släpper in
håller fast vid det som inte håller
ett ensamt tillsammans

vilar det vingliga
medan självbedrägeriet vinglar
med en vinare

håller dörren stängd
känns som en halv livslängd
där inget känns

så rasar ruinen
imploderar av sin egen omöjlighet
sakta reser sig livsrummet

aldrig mer splitta hyra med ohyra
inget mer är till salu
såld som jag är på rätten till liv




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-01-14 22:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"håller fast vid det som inte håller" en mening som sliter sig lös från en fantastisk text för att hitta målet i läsarens hjärta...
2017-01-28

  Lars Hedlin
Oerhört fint skapat gillas mycket :)
2017-01-22

    ej medlem längre
Grym!
2017-01-20

    Dan Myrbeck
För tankarna till ett inte helt
lyckat förhållande..
2017-01-17

    glasa VIP

"sakta reser sig livsrummet"

ååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhh!!!!!

vilken rad

ååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

jag ser den
jag hör den jag känner den
jag vördar den


åh, poet! du sätter orden



2017-01-17

  gunnnar nylund VIP
Tillvarons återvändsgränder å bak-
gator lockar oss inte. Men ibland är
man vilse i pannkakan å önskar hitta
en väg ur smeten.
En god vän å tålamod brukar för det
mesta hjälpa.

Bra text!!
2017-01-15

  Salvation Pepper
Livet vid gränserna. Vid reglerna.
Smärtsamt.
2017-01-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Att rannsaka sig själv är en smärtsam historia och en värre att våga lita på sig själv och även andra människor. Ska man våga leva, så måste man kapa trossarna och ge sig ut på livets hav. Det kommer att gå, för du är stark som Pippi!
2017-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Mitt i all röran så reser du dig med styrka och beslutsamhet!
Bra!
2017-01-15

  Nanna X
Allvarlig ordlek, stark igenkänning!
2017-01-15

    ej medlem längre
Känns vemodigt och sorgset!
Stark text med tyngd i sista raden!
2017-01-15

  K.S. Sollenhag VIP
Att implodera av sin egen omöjlighet.
Bra dikt, tackar!
2017-01-15

  aol
Ruggigt träffande skriftat om hur allt. Rasar när självet känner bedrägeriet just känslan inom en som ju är det starkaste vi har som besegrar allt förnuft till slut,
2017-01-15

  Marianne Räf
Å, vilken fruktansvärd sistarad!
Eller missförstod jag den? Iaf, så
gilla´ jag dikten i helhet jätte-mkt!!
Men, låt oss se att vi klarar dethär...-
Vi har gått så långt, inget kan, väl,
hejda oss, nu !??! Kram katten från räven.. :)
2017-01-14

  Onomatoprofet VIP
Vem vet vad som hade hänt
om man hade lämnat dörren på glänt


2017-01-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP