Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTBÖN

sänk Din frid

över det som gått sönder

över det som är bräckligt och svårt

låt Din nåd stråla fram som en vårsol

som får smälta allt det som är hårt

låt mig vila på grönaste ängar

låt mig somna i djupaste frid

liksom barn sover trygga i sängar

som man sover i barndomens tid

 

 

LARZ GUSTAFSSON  14/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2017-01-15 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar Larz
2017-01-16

  objekt3
Fint med frid.
2017-01-15

  Feminaz
Fin text!
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP