Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 13


* Lås upp!


Prydnad
Symbol för kärlek i vardagen

Himlen
i dig,
så öppet naken
i dina ögon!
Blicken
låser upp
det tunga låset.
Lås upp
så jag kan öppna
dörren till evigheten!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-31 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP