Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GENOM CAPITOL CITY


vi drog genom capitol city
för taggigt och hårt var vårt val
små irrande, hungriga själar
men kursen var katastrofal
och helg efter helg genom fester
med hotfulla moln runtomkring
som när som helst avgav ett hårt regn
vi famlade mot ingenting


vi frös genom gnistrande dagar
ett sturigt kulörkollektiv
med burgare i våra magar
ett märkligt men kreativt liv
som blixtar i capitol city
ett nedslagsområde för oss
sen brast det som hade förenat
en skör samling irrande bloss


LARZ GUSTAFSSON  20/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2017-01-20 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP