Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017


Från Star Wars till The Notebook

 

 

 

 

ibland
när ensamheten blir för påtaglig
när alla sömnlösa nätter blivit för långa
då flyr jag till filmens värld
oftast tittar jag på fantasy eller science-fiction


det kan vara allt från Star Wars
med ljussablar, kraften, jedis och X-Wings


eller Sagan om Ringen
med magi, orcher, trollkarlar och alver


till The Notebook
med hjärtvärmande kärlek som träffar rätt


all sådan fantasy och science-fiction
allt sådant hittepå som inte existerar
får mig att glömma ensamheten
och den verkliga världen
om så bara för en stund

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-22 00:36



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
Att fly för en stund kan varar så värdefullt och viktigt. Även om fly sällan är en bra lösning så är det ofta det bästa för stunden, igenkännande text för många.
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP