Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


TRASOR

 

en del av det allra vackraste

slits itu av en gigantisk storm

 

den ryter fram över landskapet

en stund senare är allt fridfullt

som om ingenting alls hade hänt

 

på ett fält i skymningsljuset

tornar två kroppar i siluett

de dinglar från varsin gren

 

fåglarna har kastats mot trädet

trädet har kastats mot fåglarna

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-01-24 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket vackert skaldat, och de sista två raderna går man nästan i däck på, önskar jag skrivit det själv! applåder! tack.
2017-01-28

  ULJO
Lite melankoli mellan raderna skönjas kan
2017-01-24

  Marianne Räf
Ypperlig !
2017-01-24

    Peter Söderqvist
Ryslig text, en storm kan vara så mycket, men här skapar den en tung känsla.
2017-01-24

  Marita Ohlquist VIP
Stormar med förförande resultat!
2017-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP