Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELA BILDEN


det är Du som har hela bilden
jag har endast ett fragment
men det har jag hållit fast vid
trots allt olyckligt som hänt
genom stormar och i solsken
genom kamp, i sinnesfrid
det är Du som har hela bilden
och det får jag vila vid

LARZ GUSTAFSSON 24/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 346 gånger
Publicerad 2017-01-24 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP