Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HYLLNING TILL DONALD TRUMP

de politiskt korrekta hatar trump

alltså måste han vara bra

med erfarenhet i bagaget mitt

är det den slutsats som jag vill dra

han värnar om de ofödda

och han värnar om israel

i min bok är det positivt

så jag struntar i allt kärringgnäll

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/1 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 619 gånger
Publicerad 2017-01-25 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP