Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅSIKTSMONOPOL II


om åsikter kan kriminaliseras
blir friheten ett urholkat begrepp
och vår demokrati har degraderats
ett märkbart, väldigt ödesdigert snäpp
en lobby ska få styra allas tankar
ve den som vågar opponera sig!
då är man där med klubborna och bankar
och vrålar ut ett indignerat "NEJ!"

LARZ GUSTAFSSON 25/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2017-01-25 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tummen upp!!!
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP