Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD TRO PÅ JESUS ÄR


tro är att vila
i en trygg förvissning
inte ett antagande
eller gissning
tro fattar tag i
starka fadershanden
tro trotsar stormen
flodvågorna, branden

LARZ GUSTAFSSON 25/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2017-01-25 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tro, enkelt och bra förklarat, precis som det är!
2017-01-26

  Den lilla tänkande
enkelt och helt sant
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP