Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Gran Canaria


LILLE SKUTT - tanka

Kaniner skuttar

blixtsnabba till bostaden

vill inte snaras

hamna på turists tallrik

bli kanarisk favorit




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-01-27 17:43



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Tänk så olika det kan vara beroende på var man är...intressant att veta ändå...
2017-01-28

  ULJO
Naturens lag skildras på några sekunder
2017-01-27

  Onomatoprofet VIP
Är kaniner också gula där borta ?
2017-01-27

    ej medlem längre
Tur för kaninerna att de är så snabba! Fint sammanhållen tanka.
2017-01-27

    Sefarge VIP
Usch!
Vad det smällde
I Teneriffa!
Från överklassens
Gevär när jag var där!
I en hyrd "bungaloo"


2017-01-27

    Dan Myrbeck
Nej, att sluta hos turist är trist.
2017-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Rädda sig den som kan!
2017-01-27

  Marianne Räf
Nä, på tallriken vill väl ingen hamna!
Är nog även kaninens förhoppning --
-- att slippa !!
2017-01-27

    ej medlem längre
Naturens äta eller ätas...
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP