Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


VEDERKVICKANDE

 

sinnena jublar rakt ut

ryser så huden knottras

musiken harmonierna ...

det livar upp hela mig

 

smakerna är otroliga

studsar mot gommen

når näslobens synapser

sätter igång njutningen

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-01-27 12:36



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Hedonismen i ett litet paket :-)
2017-01-29

    ej medlem längre
en sån där sprittande uppiggande yster text som bara du kan skriva och måla, ja, musikens matiga noter, klanger, slingor, kan nog vara, i mångt och mycket, väl så hönshudsframkallande...

fina fisken detta:) tack.
2017-01-28

  ULJO
Underbar läsning
2017-01-28

  Marianne Räf
Vill njuta, helt, stabilt och säkert!
Är less på att glädje är så temporär
å så lätt byts ut mot sorg.. Eller?...
2017-01-27

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om livsglädje och livslust!
2017-01-27

    ej medlem längre
Det är skönt att ibland bli påmind om hur fint det kan vara att leva.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP