Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 27 januari är den internationella minnesdagen för Förintelsens offer


Till minne av Förintelsen

För att vi alla alltid skall minnas
för att det aldrig får hända igen
för de som var med
för att det är så få som finns kvar
för att det finns så många varningstecken
för att det finns de som förnekar
och ännu fler som väljer att inte se
för att vi skall våga tro på en bättre morgondag

finns denna minnesdag

Förintelsen började inte i koncentrationslägren
den började i människors tankar och kalla hjärtan




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-27 13:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så oerhört bisarr verkligheten kan vara!
2017-02-01

  Gunnel Eriksson VIP
Hur kunde det ske?
Rekommenderar läsning av
Caterina Pascual Söderbaums
Den skeva platsen.
Den belyser mycket som har
med detta att göra.
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP