Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT SKYDDSRUM

mitt skyddsrum heter golgata

jag tar min tillflykt dit

när jag är tyngd av bördor blir

det mer än en visit

det är som en oas där

Jesus släcker törstens brand

och helar mina inre sår

med kraften i Sin hand

 

 

mitt skyddsrum heter golgata

när ondskans bombattack

har ödelagt och härjat så

att alltihopa sprack

de goda intentionerna

blev bombade till damm

då flyr jag snabbt till golgata

där släpps jag alltid fram

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/1  2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger
Publicerad 2017-01-27 13:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trygghetens tillflykt mitt i all ondska! Dit finner inga granatattacker vägen...
2017-01-27

  mare VIP
Helt underbart!
2017-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP