Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Allt har sin tid" (Predikaren)


NÄR TIDEN ÄR INNE

snart lyfts jag bort

från främlingsland

till hemmet bortom skyn

tillsammans med de heliga

det blir en sällsam syn

då avslutas min vandring med

en strålande final

då lämnar jag min vandringsled

för himlens ljusa sal

 

 

snart lämnar jag en fallen jord

där jag en gång blev född

en värld som människan förstört

som snart är helt förödd

då ska vi inte minnas hur

vi levt i tidens tvång

snart lyfts jag hem

från främlingsland

men visst känns väntan lång

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/1 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2017-01-28 14:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert Larz!
2017-01-29

    ej medlem längre
Ja, väntan känns lång, det är sant!
Mycket fin dikt!
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP