Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då alla drömde enkla drömmar

Saknaden leker lika ledigt med ert hår
Som vinden en sommardag i parken
Då alla drömde enkla drömmar
Och ni alla var odödliga gudar
Som kunde göra vad ni ville
För att livet bugade sig vid era fötter

Äntligen kulminerade era känslor inte i ett anti-climax
För att ni hade lärt känna livets tjusning
Ni dansade genom cigarettröken
Och kastade bort er oskyldighet
När ni kysste varandra så försvann världen
Utan att ni ens behövde försöka

Ni stillade er ungdomliga rastlöshet
Med att älska i vindisets sura eftersmak
Och ni saknade inget mer än varandra
När ni låg så nära man bara kunde göra
Ni skämdes inte för era kroppar
När ni låg nakna i strandkantens bleka sand




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-29 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn