Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på en trött Alba


Så skört känns allt

just nu känns allt så skört

att komma i håg allt

känner att jag blir sur och grinig

det blir så

när jag inte får äta

den mat jag är van vid

visst jag blir mätt

på det jag äter nu

bara dietsoppor

som tur är smakar dom flesta bra

lite mer än sex veckor

måste jag leva på den här dieten

visst det går bra

jag har inte saknat choklad

eller kakor

förrän i måndags

då hamnade ett fat med kakor

framför mig

dom blev jag tvungen att flytta på

då är det någon som säger

att kakorna är sockerfria

det hjälper inte mig

när jag inte får äta kakor bullar

eller smörgåsar

jag är tvungen att klara det

om jag ska bli opererad

för mina bråck

i morgon är det dags att ta hand om mina

fyrfota vänner

jag vet att då kommer allt kännas lättare

dom är min trygghet

dom bästa vänner

jag kan ha

ärliga visar precis hur dom känner för mig

det gör glad

och varm i hjärtat

 

anits 1 februari 217




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-01 23:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vi får hoppas att allt kommer att gå bra...när det känns jobbigt får man tänka på målet...
2017-02-11

    ej medlem längre
Underbart med fyrfota, goa vänner i besvärliga tider. Lycka till med diet och operation!
2017-02-02

  Minkki VIP
Fint att få ta del av hur Du har det, tack! Ibland är det så med min karaktär att den kommer och går, Du är mycket strongare! Lycka till!
2017-02-02

    Dan Myrbeck
Vi får hoppas operationen går bra!
2017-02-02

    ej medlem längre
Lycka till, hoppas allt går bra, kram!
2017-02-02

  Bibbi VIP
Jag lyckades få bort 10 kg med soppdiet då jag skulle operera mitt navelbråck.
Lycka till!
2017-02-02

  Lars Hedlin
Styrka till dig vännen Kram
2017-02-02

  Niliboy
Hoppas det går bra för dig, min vän!
2017-02-02

  Eva Helene VIP
Svårt om du ska behöva förklara varför du inte kan äta av viss "mat". Det ska du ju inte behöva. Det låter lite jobbigt med den där dieten även om du blir mätt. Men man äter ju med ögonen också. Du får se fram emot dagen när du inte behöver följa dieten.
Lycka till!
2017-02-02

  ULJO
Allt gott till dig
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP