Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Barnbarnen är på ingående till helgen


DET JUBLAR I SJÄLEN

 

det spritter och hoppar

det når mina hårtoppar

jag är så hjärtans glader

att jag faktiskt får spader

 

mina barnbarn tre av dem

ska i helgen nu komma hem

till mormor sin ja till lilla mig

ni ska veta detta är roligt säg

 

kan ni förstå dessa underbara små

de finaste kusiner alltid glada miner

till och med jag får leka med gänget

sen det blir film och mys värsta hänget

 

vi ska pyssla och läsa sagor för alla

vi ska spela piano gitarr sjunga å tralla

vi ska laga mat och äta oss proppmätta

vi ska sitta i mörkret å spökhistorier berätta

 

hjärtat ska jubla vareviga minut

vi ska gråta lite när det tar slut

och krama varandra så hårt så hårt

kolla en sista gång på legoslottet vårt

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-02 09:35



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Underbar text som ger glädje!
2017-02-04

    Peter Söderqvist
Härlig livsbejakande text.
2017-02-02

    ej medlem längre
Härligt!
2017-02-02

  ULJO
Barn barn, underbart
2017-02-02

  M.Eta
Livets efterrätt!
2017-02-02

    Dan Myrbeck
Ibland saknar jag att jag
inte har barn och därmed
inte heller barnbarn!
2017-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP