Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Becksvart


Mörkret ingen når
som täcker allt
släcker själens inre

små proppar i hjärnan
kortsluter livsgnistan
som försörjer framåt

fantomsmärtan påminner levande
om det som är dött
borta för alltid

ändå så kontaktbar
i varje nerv
fastän delarna är itu




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-03-31 17:02



Bookmark and Share


  Gin83
Gripande
Målar massa bilder
Hopplöshet och ensamhet
En känsla av klaustrofobi
Kändes att läsa
2018-06-11

  Anoo Niskanen VIP
Berör
2017-04-06

  ULJO
Så berörande
2017-04-03

  Nils-Robert
En dikt när järngreppet om själen vrider varje andetag i plågor.
2017-04-02

  Blått Norrsken VIP
Bra skrivet och fångat om det svåra mörkret. Fantomsmärtan göder minnet av det som gör ont.
2017-04-01

  Quasimodo
Mycket smärta och mörker här som griper omkring sig
2017-04-01

  ResenärGenomLivet
Man brukar ju säga att det är mörkast före gryningen och när det är så svart så får man hoppas på ljuset...starkt berörande...
2017-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om det mörka svåra.
Fastnade speciellt för Fantomsmärtan som är en perfekt liknelse.
2017-03-31
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP