Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad text


SYND, MEN INTE SKAM

 

På klädstrecket

hänger nytvättade

synder på tork


vinden sliter hårdhänt

i klädnyporna

för väck ska de


synderna ska befrias

blåsa bort, långt bort 

inte längre synas


men de hänger kvar

nödtorftigt uppfräschade

med äppeldoft


för att jag vill

älska dem kärleksfullt

i mitt minne

 

ni käraste systrar,

till min präktighet




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-06 17:29



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Präktigheten kallar erotikens livsfläckar för synd, men älskar dem samtidigt som sina systrar.
2017-02-12

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2017-02-10

    Dan Myrbeck
Ja, man framstår ju som ännu bättre i jämförelse med tidigare synder. Och visar att man klarat att bli bättre.
2017-02-07

  Blomma-Stjärna VIP
jaha, det här var ju prekärt... och ambivalent, precis som livet självt kan va`, skadar inte med en uppfräschning i äppeldoft!
BRA
2017-02-06

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör!
Gillar det här med äppeldoften.
2017-02-06

    ej medlem längre
Jag gillar hur du skriver.
2017-02-06

    ej medlem längre
Du skriver så det känns i alla sinnen!
2017-02-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
renade i den friska luften
synder af äppeldoft

fina som så
2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP