Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVANDLAD

förvandlad

i ständig förvandling

jag står under

ständig behandling

förvandlad

och allt har sin tid

förvandlad

av glädje och frid

 

 

ser framåt

med stor tillförsikt

min framtid

är mer än en dikt

det händer

när rätt tid är här

det vänder

och vingarna bär

 

 

LARZ GUSTAFSSON  4/2 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2017-02-04 13:58



Bookmark and Share


  Joakimnordbrandt
Vart bär vingarna?
2017-02-08

  Blått Norrsken VIP
En text som ger hopp och styrka. I vår förvandling som ständigt sker tills slutligen vi av våra vingar bärs .
2017-02-05

    ej medlem längre
Hoppfullt och fint Larz!
2017-02-04

    ej medlem längre
Fin dikt om livets trygghet i nuet och för evigheten!
2017-02-04

  mare VIP
Härlig och
hoppfull dikt!
2017-02-04

  Nathalia
Fint formulerade tankar. Bra skrivet!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP