Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad.

Vilken härlig dag
bara några grader kallt!
Skönt att ta ut stegen
ta en promenad.
Trots att vädret är grått
njuter jag av naturen.
Vita dekorationer på träden
favoritmusik i öronen.
Extra skönt sedan komma in
-nu smakar kaffetåren gott!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-04 14:42



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket skön känsla får du mig att känna här!
2017-03-03

  Anya VIP
Härlig livsglädje. Tack för den.
2017-02-06

  ULJO
Härligt
2017-02-06

  Bo Himmelsbåge
Fint beskriven vardagslycka i naturens gnistrande, vita vinterdräkt. under en uppfriskande promenad...!
Åhh... kaffetåren sedan...
Gott!
2017-02-05

  Eva Helene VIP
Vilken skön känsla här!
2017-02-05

  Blått Norrsken VIP
Vilken livsglädje och styrka du har.
Fint skrivet.
2017-02-04

    ej medlem längre
I naturen hittar vi styrka och ny kraft.
2017-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Vardagsglädje!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP