Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckosökande.


Andens Tidsresa


Kan min Ande
bestiga eviga
Sfärer av Tid ?

Ser, nu, bort emot
Framtidens ---
väldiga Kommers.

Är intresserad, --
ty, jag skall komma
att vara, där !

Vill ta med mig lite,
av vad jag har,
för stunden, här.

Vet lite om läget
ute i Världen, versas
min egen Situation.

Känner, iaf, att jag
undanhålles Information;-
luckor i Pusslet !

Skymtar av Motivet ser,
dock, spännande ut :
himlablått å magmarött !!

Vi är Lycksökare ---
med tusen mil av guld -
under våra bråda fötter....

En sked lycko-elixir va´ det,
här! -- Låt, väl, smaka!
Jag sörplar i mig !...

Effekten är Slående ! !
-Kom jag inte nånnstans,
idag, också, - så säg ?!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 406 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-04 20:14



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Detta var annorlunda. Som om du nått en annan dimension.
Sprittande fantasi och inspirerande tankar.
Utmärkt bindande början med slut.
2017-02-05

  bumerang

Fastnar för "lyckosökande".
Är man nånsin i mål?
Sitter som åsnan.
2017-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Som alltid skriver du spännande och berörande om livet och vår existens.
2017-02-05

  Anya VIP
Känns som din ande är på god väg. Vackert med himlablått och magmarött. Jaa vi är alla lycksökare... och måste smida själva. Fint Marianne... du skriver bra.
2017-02-05

  Titti Rydberg VIP
Lite lyckoelexir skulle jag inte tacka nej till.
Bra skriftat!
2017-02-04

  Blomma-Stjärna VIP
visst är vi väl lycksökare - annars fastnade vi i tristessen som så ohejdat kan bre ut sig - ja tack till en sked lyckoelixir, för att orka fortsätta att leta efter förlorade pusselbitar!
2017-02-04

  överlevaren VIP
Oj den här sprakar av glöd och skiftar i härliga nyanser!
2017-02-04

    ej medlem längre
Jodå, du flyger på fantasins vingar och det låter spännande!
Fint har du diktat också!
2017-02-04

  H.C.B
åååå vad bra!
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf