Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rasist men...

Träffade en lycksökande turist igår. Han gav mig 5 kronor till en folköl. Han satt med sin pappersmugg och såg bedrövad ut. Nej ingen svanska, menar du svenska no no. Vill du ha mat? Kläder? no no bara pengar. Penga Penga no no.

Du, jag har genomskådat bluffen.

Självklart är man medmänniska. Men jag röstar alltid SD.

För deras eget bästa.

Fullt så illa är det nog inte. När man börjar prata med dessa lyckosökande turister, så är dom inte helt väck. Hyfsat smarta. Ibland söta. Skambud.

Jag är inte rasist. Men du som läser detta borde vara det. Alla problem löser sig, om andra gör det man inte själv vågar/kan. Rasism handlar väl om hudfärg och det är så jävla fel. Alla har samma värde. Men.

Gud skapade sin son till människan? Eller hur var det. I alla fall. Människan kom till på jorden av Gud. 95% saltvatten! Hur tänkte du Gud? Din son Jesus slog ihjäl fiskar jue, allt liv har samma värde?

Finns i sjön. Hejja å´kesson. Äntligen ett parti som vågar säga det allmänheten redan i en hemlighet förstår.

Tack för förändring. Välkommen. Framtiden. Blås för kung och fosterland!




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-04 22:17



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Är inte rassist,men kanske kan bli om omständigheterna kräva det,och naturen är av ren o skär nerärvd överlevnadsinstinkt rasistisk,det räcker studera hur den konkurrerar om näringen,de ljugs för mycket i hjärntvättarskolorna.....
2017-02-05

  Marianne Räf
Bra, bra skrivet, Hans-Christian !!
Man borde bli lite snällare ! Jag
har varit hård, men står snart inte
ut med all sorg och ledsnad !
Vi må se hur allt fortskrider... M R.
2017-02-04

  H.C.B
knappast dum. Kom in på högskolan. Pluggade till sjuksköterska. Läst vårdvetenskap. Möt mig i min livsvärld! =)
2017-02-04

    ej medlem längre
du är dels rubbad. dels dum i huvudet. dels ondskan i egen hög person. heil hitler, dumhuvud!
2017-02-04

    ej medlem längre
du är satan.
2017-02-04
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B