Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni finns och ni är många!


Till de justa männen

Till de justa männen
som älskar de sina
som kan vyssa och lugna ett gråtande barn
som kan smeka och kyssa sin käraste
som delar på oron och bördor
som drar sitt strå till stacken
som gör oss lugna och trygga
som kan få oss att le och skratta
som kan tala klokt men lyssna mera
som respekterar och vördar de som är svagare
som vågar visa sin egen svaghet

all heder och ära till er
i mina ögon är ni riktiga män




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-05 11:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Härlig hyllningstext!

2017-02-05

    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet! <3 De borde höra det oftare, de där riktiga och renhjärtade männen. Tack ska du ha.
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP