Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Bara min

 

 

GOD OCH GLAD
ÄR EN RUND APELSIN.

DEN TITTAR PÅ MIG
MED ETT GLATT FLIN.

LADDAD MED SAFT
OCH C-VITAMIN.

GODARE ÄN DRYCK
SOM HAR KOFFEIN.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 585 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-02-05 12:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mumsig upplevelse i ord och bild bjuder Du på och även ett gott råd att dricka rätt...
2017-04-10

  Lars Hedlin
Härligt :)
2017-02-10

  StinaJ VIP
Citrusfrukter är det godaste och läskande som finns, så även denna text. Bra !
2017-02-09

    ej medlem längre
Jag blir så glad i hjärtat när jag läser dina ord - tack!
2017-02-08

    Ken Cassel
Apelsiner är nyttigare om inte annat

:-)
2017-02-08

    Dan Myrbeck
Klyftigt!
2017-02-07

  Anya VIP
En frisk fläkt...jaa apelsinerna är goda nu. Härlig bild till orange text.
2017-02-06

    ej medlem längre
Åh så härlig text och bilden därtill
varma kramar
2017-02-06

    ej medlem längre
Uppiggande rader om uppiggande godsak..
2017-02-06

    Birgersdotter VIP
Man blir glad av din dikt och sugen på apelsin.
2017-02-05

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, C-vitamin måste man ha och visst är frukt bland de bästa sätten att få i sig det.
Om koffein är last eller dygd verkar forskarna, och reklammakarna, oense, men det måste jag också ha:)
2017-02-05

  Bo Himmelsbåge
Bilden: En härligt glad apelsin... full av nyttig C-vitamin!

Likt en minisol lyser apelsinen
av glädje skratt o flin...
Den lyser upp vårt dystra mörker
tills syster Vår skrider in...

Då dansar de genom trädgår´n
under ystert rop o skratt
då är vinternatten besegrad
med slöjor av ljus i var rabatt...!

Rolig, nyttig o glad vitamininjektion!


2017-02-05

  Lena K Nilsson VIP
Härligt i ord och bild!
2017-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text med ännu roligare bild därtill!
2017-02-05

  Marianne Räf
Härlig citrusfrukt ! Fick, nästan, en
C-vitamin-kick vid läsningen av de
syrliga orden !
2017-02-05

  Bibbi VIP
Mums!
2017-02-05

  Chawa VIP
Vitaminiserat glatt och sött rimsmide!
2017-02-05

  Eva Helene VIP
Härligt i ord och bild! Jag älskar apelsinerna nu, äter själv ett om dagen och njuter.
2017-02-05

  Niliboy
Apelsiner är för starka för mig, men juice går bra!
2017-02-05

  överlevaren VIP
Gott och bra med frukt :)
2017-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Jag älskar apelsiner, får se nu hur det blir med tillgången när skördarna har fördärvats av vädret runt Medelhavet.
2017-02-05
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet