Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad


Tankar irrar
vilset

ögon stirrar
tomt

själen lever
ensamt

hjärtat klappar
otakt

sinnet söker
frid








Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2017-08-11 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
få ord
som berättar
så mycket

kram <3
2017-08-16

  ResenärGenomLivet
Stark känsla i dina ord...
2017-08-16

  Nils-Robert
En hjärtslitande text som speglar väldigt mycket.
2017-08-13

  M M Mannheim VIP
Fint skrivet av att vara förlorad!
2017-08-12

  Blått Norrsken VIP
Starkt i själsligt sökande efter frid .
2017-08-11

    ej medlem längre
När oron kryper inpå. Du förmedlar känsla på ett fint sätt med dina ord..
2017-08-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att känna sig förlorad och vilja hitta sig själv igen!
2017-08-11

    ej medlem längre
Tycker om kontrasterna och hur texten växer från hopplöshet till hopp.
2017-08-11

    ej medlem längre
Bra skrivet. Jag gillar det kärnfulla, luftigheten och det sista stycket, som jag hoppas andas det hopp som jag själv ser i det.
2017-08-11

  Marianne Räf
Sista lilla stycket säger så mycket ! :D
2017-08-11

  Quasimodo
Talande ord om tillstånd i otakt som söker frid.
2017-08-11

  Feminaz
Textrymd, väl valda ord!
2017-08-11
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP