Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alkoholens dimma

Jag drömde att jag såg dig,
 i dimman av rökmaskiner
 och alkohol.

Du stod där,
 med din närmsta vän
 och alkohol.

Ensam dansade jag,
 i alkoholens dimma
 och musiken.

Tillsammans stod ni,
 med alkohol i blodet
 och gick iväg.




Fri vers (Fri form) av amandaz
Läst 569 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-07 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amandaz
amandaz