Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mindfuckness

idisslar
glömda koder
tuggar samma sanningar och samma lögner
trött, hjärntrött
kanske en hjärntvätt skulle rena och rensa upp
reboot
stereotyper som kritiserar andra stereotyper
osäkert testosteron i textform under svensk flagg
vad är det med folk?
robot
le och låtsas
gråt och tandgnissel
skuld och fingerpekande
tinnitus och vitt brus
vart tog jag vägen?
idisslar tre decennier senare
biter ihop så att käkarna domnar, även på natten
samma sanningar
idisslar




Fri vers av Fredrik Westin
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-07 20:50



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Ja visst är det frustrerande? :/
2017-02-12

  Eugen
Enkel och svår på samma gång
/Bra!
2017-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin