Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen älskar som vi


Ingen gång annan lik
våra sinnen är levande

vi kommer varandra nära
träffar ett inre djup

medveten om liggande böjelser
kan gå rakt på

sex är skön njutning
det är nakna sanningen













Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 313 gånger
Publicerad 2017-02-19 21:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar tvåsamhet, bättre kan det inte bli!
2017-02-20

  Quasimodo
Levande med en varm glöd rakt genom känslor och njutning!
2017-02-20

  ULJO
Så är det
2017-02-20

  Blått Norrsken VIP
Underbart att ni har den gåvan . Fint!!!
2017-02-20

    ej medlem längre
Jag upplever explosioner som väcker alla ljuva sinnen, en urkraft som får leva fritt!
2017-02-19

  Marianne Räf
Gillar dikten till tusen! Och, att
du är rakt på sak!!
2017-02-19

  Nils-Robert
En dikt sprungen ur äkta känslor
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP