Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosling

Hans Rosling
var lögnens quisling.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 496 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2017-02-08 17:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat!
2017-03-03

  Connie
Tack för denna! Han hade en otrolig inlevelse och intensitet!
2017-02-23

  S-E Forslin/same
Glasklar SANNING och MITT - i - PRICK!

Varrrmt tackkk för den sällsynta insikten!!!!!!!!!!!!!!
2017-02-17

    ej medlem längre
Mycket bra!
2017-02-17

  lila fjäderblomman VIP
Ja verkligen. En stor förlust för världen!
2017-02-10

  limerick
Saknaden är stor.
2017-02-10

  Lars Hedlin
Kanske ska han slå sig ihop med Trump? ;)
2017-02-10

  Blomma-Stjärna VIP
Bra där! Beklagar att vår hjärtevarma faktasprängda H. Rosling är död - vi behöver sådana som han!
2017-02-09

  Verner Forsman
Sällan som jag skrattar inför vare sig skämt eller dikter.

Med poetiskt skratt - blir det dubbelt tummen upp.
2017-02-09

  Federico Romano
Förlust för dom som behöver förstå världen och för dom som har förstått den..
2017-02-09

  M.Eta
Han var intressant att lyssna på.
2017-02-09

  Anya VIP
Precis. Bra! Kommer att sakna honom och hans klokheter. Det behövs fler som han.
2017-02-09

  Eva Helene VIP
Ja så kan man säga, och det gjorde du bra!
2017-02-09

  Maria Sundelin VIP
Klockrent
2017-02-09

  Fem hjärtan VIP
Precis..!En fantastisk människa har gått bort, en stor förlust!
2017-02-08

  Ingrid Trolle
Han var en fantastisk
människa och den absolut
bästa föreläsare jag hört.
Sorgligt att han gått bort
alldeles för tidigt
2017-02-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Hans Rosling var väl internationellt känd och belönad för sina insatser inom hälsovård läser jag på Wikipedia. Annars hade jag som finländare och inte så värst hemmastad i medicinska publikationer inte någon uppfattning om vem han var - Förtjänstfull karriär osv... - Ja - kanske bra att du nämnde honom så fick jag tillfälle att vidga gränserna för min allmänbildning !
2017-02-08

  walborg
En förlust för oss alla!
2017-02-08

  överlevaren VIP
Så sant!
2017-02-08

  Blått Norrsken VIP
Helt rätt!!! Han var inte lätt för lögnen.
En fantastisk människa!!!
2017-02-08

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk människa!
2017-02-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra där!
2017-02-08

  Per Drysén
Han hade rätt och andra fel. Bra uttryckt hyllning.
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck