Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...gå till djupet av mina ord,känn mig på ordens mjuka linje

så länge jag älskar

ska bokstäverna skriva kärlek

 och färdas genom ord och meningar 

av längtan till

 

dig




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-09 22:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl beskriven längtan

2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP