Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta

ord och hemligheter

finns skrivna

i livets hjärta

 

drömmar viskade

under stunder

av vackra uppenbarelser

av din skönhet

 

i tid och rum

ljuva poem skapas 

i smekande vind

 

att älskas

under längtan 

av 

stillhet




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-13 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP