Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimmande hägring

 

 

musslan

tar ödmjukt emot

sandkornen

ett i sänder

tiden vaggar

vi dåraktiga

namnger

det väntade

som om

havet vore vårt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-14 07:10



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Och vi människor måste ju så klart namnge allt..

;)
2017-02-15

  Verner Forsman
Även det allra minsta sandkorn - kan famnas om... och bli till den största - och skönaste - av pärlor.
2017-02-15

  i af apa
strålande!
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg