Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Februaridag

 

 

SOLGLITTER
FÅGELKVITTER

ISEN BLÄNKER
VATTNET STÄNKER

GRENAR RASSLAR
LÖVEN PRASSLAR

BARNEN LEKER
VINDEN SMEKER

HUNDEN TJUTER
JAG NJUTER

HUMÖR I TOPP
GLÄDJEHOPP

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet
Läst 762 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2017-02-15 18:26



Bookmark and Share


    GG
Riktigt skön läsning. Ger ett riktigt glädje-stänk, även nu i vårens april :)
2017-04-17

    ej medlem längre
Härligt rimmat
underbar känsla i denna Tack!
2017-02-27

  louisegirl
Åh en härligt vårvinter vacker dikt i rim...
Jättefint!
2017-02-24

    Dan Myrbeck
Härlig text med dito rim!!!

PS: Jag har inte varit på sajten på ett tag, därav dröjsmålet...
2017-02-23

  P-E-H
Härliga ord
om moder jord.

Februarikänslor som skuttar runt i din fina dikt!
2017-02-21

  Verner Forsman
Säger så mycket med bara några få (fina) ord. En riktigt skön dikt. :)

Fick mig att känna både vårglädje och livsglädje.
2017-02-20

  Fem hjärtan VIP
Sprittande smittande vårglädje får mig att le! Tack!
2017-02-19

  Heikki Hellman
Fina iakttagelser om oväntade under som ändå blev och blir sant, alla naturens varelser möter en ny vår på nytt!
2017-02-17

  Eva Helene VIP
Härligt inspirerande i ord och bild!
2017-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka vårlika bilder du målat med dina ord!
2017-02-16

    ej medlem längre
Livsglädjen blänker i dessa rader, bara så fint!
2017-02-16

  Ljusletaren VIP
Fin bild och fina ord/kram
2017-02-16

  soligajag_1 VIP
Sån underbar harmoni det strålar från denna text, glädje, skratt och humöret på topp!! Rimmen är fantastiska!!
2017-02-16

  Olof Lagerhorn VIP
Snödroppar som glimrar och viskar om våren som snart är här, igen, okuvlig.
2017-02-16

  Lars Hedlin
UNDERBAR!
2017-02-16

  Niliboy
Fint, en härlig upplevelse!
2017-02-16

  Bibbi VIP
Smittande glädje.
2017-02-15

  överlevaren VIP
Levnadsglada ord!
2017-02-15

  aol
Sprittande glad dikt,
2017-02-15

  Rise Little One
Sprudlande glad är denna text!
2017-02-15

    Birgersdotter VIP
Fina rim
2017-02-15

  M:tin
Så fina rim!!!!!!!
2017-02-15

  Thomas Widemark
Skön dikt! Skrev och la ut en liknande en gång som heter Bäcken som brusar.
2017-02-15

    ej medlem längre
Jag blir glad av din fina text med härliga rim!
2017-02-15

  Marianne Räf
Väldigt väl-rimmad vinterdag !
2017-02-15

    ej medlem längre
Ja det är härligt när dagsmejan börjar verka!
Trevlig text och bild!
2017-02-15

  ULJO
Vacker är din februaridag.
2017-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Oh, vilken underbar dag!
2017-02-15
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet