Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där står jag inför

 

 

varken tankar

eller armar

kan famna

trädets stam

Din

allomfattande

kärlek

 

vänder mig inåt

en spricka öppnas

där ljus tar sig in

och belyser

mina gropar

och gruvor

en brokonstruktion

av slanor och stammar

håller samman

 

sprucken men fogad

 

hänger vid hågkomster

spänner över avgrunden

vägen leder vidare




Fri vers av Per Rydberg
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-19 00:18



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vackert beskriven inre farled!!!
2017-02-19

  Eva Langrath VIP
Fint om livets väg
2017-02-19

  alicja lappalainen VIP
kärlekens vägen till det innersta
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg