Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricka på bit


En brun sockerbit
till hett kaffe
drucket på fat

mormor drack så
vände på koppen
spådde i sumpen

men berättade aldrig
vad hon såg
kändes lite knepigt

sumpen i pannan
gavs till pelargonerna
inget fick förfaras




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 456 gånger
Publicerad 2017-02-19 13:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint berättat - känner igen...
2017-02-22

  Nils-Robert
Det gjorde smeKarlsdon också
2017-02-20

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Igenkännandets glädje.
Bra nedtecknat. TBG.
2017-02-19

  M.Eta
Lite nostalgi, min morfar drack så också. Kul.
2017-02-19

  ULJO
Nice
2017-02-19

  Quasimodo
Detta känns igen, tack för din text!!
2017-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Väcker minnen till liv!
Tack för påminnelsen.
2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP