Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JÄRNNÄVENS TID

järnnäven ska tala

sitt tydliga språk

det är slut på

silkesvantens epok

oordning är alltid

motsatsen till frid

jag vill gå i bräschen

för järnnävens tid

 

 

PK-lobbyn rasar

mot hårdare tag

men om man själv utsätts

för brott någon dag

ändras säkert tonen

från mild och till hård

i rinkeby, i gävle

och i rosengård

 

 

ett järngarde ska rustas

och packet slås ner

stoppa dem som stenar

för annars blir de fler

allt asocialdalt

ska krossas totalt

vad liberaler anser

det är mig egalt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/2 2017

http://www.gd.se/opinion/insandare/det-behovs-hardare-tag

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 230 gånger
Publicerad 2017-02-23 18:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet
vågat rakt på
hög tid att
sätta ner foten
hög tid att
städa upp
med tuffare
lagar regler!
2017-02-25

    ej medlem längre
Håller med Senta - det finns gränsmarkeringar
2017-02-23

    ej medlem längre
De börjar likna anarki...när kriminella tar över går samhället under...
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP